Πώς δουλεύουμε

Η σωστή επιλογή του κατάλληλου φροντιστηρίου έχει καθοριστική σημασία για την εξέλιξη και την επιτυχία των μαθητών στο Λύκειο. Ανά τάξη οι υποχρεώσεις του μαθητή του Λυκείου αυξάνονται και ταυτόχρονα αυξάνεται και η προσπάθεια που καλείται να καταβάλλει ώστε να διεκδικήσει μια θέση στην Ανώτατη εκπαίδευση. 

Στο φροντιστήριο ΣΥΝΟΛΟ, συνδυάζοντας τη νεανική διάθεση με την πολύχρονη εμπειρία, συμβάλλουμε στην πρόοδο και επιτυχία των μαθητών προσφέροντας

  • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας κάθε χρόνο των μαθητών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις που είναι αποτέλεσμα της σωστής και προγραμματισμένης προετοιμασίας τους. Η ολοκλήρωση της ύλης της Γ΄ Λυκείου γίνεται το Φεβρουάριο ώστε οι μαθητές να έχουν χρόνο για πολλές επαναλήψεις.
  • Προσωπικό από έμπειρους καθηγητές, πρώην μέλη Επιτροπής Πανελληνίων, συγγραφείς βιβλίων πανελλήνιας κυκλοφορίας και συνεργάτες στα Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα.
  • Δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές μας από έμπειρο προσωπικό για επιλογή σπουδών και επαγγέλματος. Ο επαγγελματικός σύμβουλος καθοδηγεί και ενημερώνει τους μαθητές μας ως προς τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα.
  • Προσιτά δίδακτρα και ειδικές εκπτώσεις. Έχοντας υπόψη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση διαμορφώνουμε προσιτά δίδακτρα σε όλα τα προγράμματα σπουδών διατηρώντας το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας.
  • Δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα κάθε Σάββατο. Επιπρόσθετα δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα θα γίνονται σε μαθητές για επανάληψη της ύλής σε συνεννόηση με τους καθηγητές και τη διεύθυνση.
  • Ολιγομελή τμήματαμε δυνατότητα Ιδιαιτέρων μαθημάτων. Υπάρχει πλήρης υποστήριξη των μαθητών μας σε όλα τα μαθήματα συνδιάζοντας ολιγομελή τμήματα και το υψηλό επίπεδο εκδόσεων του φροντιστηρίου μας. Το διαρκές ενδιαφέρον της διεύθυνσης και των διδασκόντων, μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε ιδιαίτερο πρόβλημα των μαθητών μας, που δημιουργεί δυσκολίες στη σωστή παρακολούθηση των μαθημάτων.
  • Εβδομαδιαία διαγωνίσματα για την εξοικείωση των μαθητών στις γραπτές εξετάσεις.
  • Ενημέρωση γονέων. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία – συνεργασία μαζί σας για την ενημέρωση της προόδου του παιδιού σας.