ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

panelladikes

panelladikes-2016

facebook-synolo

ΣΥΝΟΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του Φροντιστηρίου Σύνολο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές μας επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2012-2013, για την εμπιστοσύνη που μας έδωσαν καθώς και τη χαρά και την υπερηφάνια που μας πρόσφεραν οι επιτυχίες τους.

Η προσπάθεια που καταβάλουν κάθε χρόνο οι μαθητές και οι καθηγητές μας όλη τη χρονιά ανταμείφθηκαν από το υψηλό ποσοστό επιτυχιών μας, παρόλο την δυσκολία και απαιτητικότητα των φετινών θεμάτων. Οι πολύ καλές επιδόσεις μαθητών μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συνοδεύτηκαν με σημαντικές διακρίσεις στο νομό Αχαίας και στη σειρά εισαγωγής στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα.

Συγχαίρουμε τους γονείς για την επιτυχία των παιδιών τους και τους ευχαριστούμε για την αναγνώριση και την συνεργασία. Το Φροντιστήριο Σύνολο με αίσθημα ευθύνης συνεχίζει το έργο μέγιστης βοήθειας στους νέους υποψηφίους στοχεύοντας στην επιτυχία.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά το Φροντιστήριο Σύνολο στο οποίο εμπιστευτήκαμε τη προετοιμασία για τις πανελλήνιες στη Βιολογία (Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης), στη Χημεία και στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης της κόρης μας Μαρίας Χαρδαλιάς, η οποία αρίστευσε σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Γεωργιάδη Δέσποινα γιατί με τη μεθοδικότητα της, την μεγάλη εμπειρία της και την μεταδικότητα της την προετοίμασε άρτια και αποτελεσματικά στα Μαθηματικά έτσι ώστε παρά την απαιτητικότητα των θεμάτων να γράψει έναν από τους μεγαλύτερους βαθμούς του νομού στο μάθημα {95, 85}, να ανήκει στο 2,47% των υποψηφίων της θετικής κατεύθυνσης πανελλαδικά που αρίστευσαν στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και ως εκ τούτου να συγκεντρώσει 18.929 μόρια πράγμα που της επιτρέπει να πραγματοποιήσει το όνειρο της φοιτώντας στη σχολή που θέλει.

Με εκτίμηση Οικογένεια

Ανδρέα Χαρδαλιά

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά το Φροντιστήριο Σύνολο για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγηση που πρόσφερε στα παιδιά μας με σκοπό την υψηλή απόδοση τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

 

Ειρήνη Λάζαρη                       18.330 Μόρια (Θετική Κατ.)

 

Αθανασία Βούλγαρη               18.295 Μόρια (Θετική Κατ.)

 

Σπυριδούλα Μπουρνάκα          17.439 Μόρια (Θετική Κατ.)

Με εκτίμηση Οικογένειες

Ανδρέα Λάζαρη

Δημήτρη Βούλγαρη

Ιωάννη Μπουρνάκα