Υψηλές επιδόσεις για το φροντιστήριο «Σύνολο»

Υψηλές επιδόσεις  για το φροντιστήριο «Σύνολο»

Επιτυχημένη είναι και η φετινή χρονιά για το Φροντιστήριο «Σύνολο» παρουσιάζοντας υψηλές επιδόσεις και αριστεύσεις μαθητών του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, και σημαντική διάκριση του μαθητή μας Βασίλη Λεχουρίτη πετυχαίνοντας από τους υψηλότερους βαθμούς στο νομό Αχαΐας.

Ο μαθητής του 8ου Γενικού Λυκείου Βασίλης Λεχουρίτης  αρίστευσε σε όλα τα μαθήματα της Θετικής Κατεύθυνσης πετυχαίνοντας 18.771 μόρια, βαθμό που του επιτρέπει να σταδιοδρομήσει στη σχολή προτίμησης του, Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών της Πάτρας.

Ο μαθητής του 4ου Γενικού Λυκείου Αλέξης Κυριαζής αρίστευσε σε όλα σχεδόν τα μαθήματα της Θετικής Κατεύθυνσης πετυχαίνοντας 17.769 μόρια, βαθμό που του επιτρέπει να σταδιοδρομήσει στη στρατιωτική σχολή προτίμησης του.

H μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Βραχνέικων Δήμητρα Φωτοπούλου με την υψηλή επίδοση της στα μαθήματα της Θεωρητικής Κατεύθυνσης πέτυχε 17.062 μόρια, βαθμό που της επιτρέπει να σταδιοδρομήσει σε υψηλόβαθμη σχολή προτίμησης της.

Ο μαθητής του Γενικού Λυκείου Καστριτσίου Πρόδρομος Γεωργάτος με την υψηλή επίδοση του στα μαθήματα της Θεωρητικής Κατεύθυνσης πέτυχε 17.191 μόρια, βαθμό που του επιτρέπει να σταδιοδρομήσει στη σχολή προτίμησης του, Ιστορία και Αρχαιολογία της Αθήνας.

 

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του φροντιστηρίου «ΣΥΝΟΛΟ» ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!